Ontwikkeling voor coaches

Mentor-coaching voor ACC and PCC certificiëring:

  • Coaching supervisie
  • Coaching intervisie
  • Coaching voor coaches
  • Coaching training op maat

Als Professional Certified Coach ICF, Coach-trainer en supervisor voor het ICF Geaccrediteerde Coach Training Program ROOT-GROW bij Training & Coaching Square, heeft Kathleen vele coaches getraind en gecertificeerd en sinds 2008 honderden coachingsessies gesuperviseerd. In het kader van haar doel om de voortdurende uitmuntendheid in coaching te bevorderen en te ondersteunen, wil ze haar coachingservaring en expertise aan andere coaches doorgeven.

De impact van coaching op de prestaties en het functioneren van mensen

Organisaties en leiders hebben de afgelopen decennia tastbare bewijzen gezien van de toegevoegde waarde van coaching en de positieve impact ervan op de prestaties en het functioneren van mensen. Steeds meer leiders en professionals volgen een professionele coachopleiding om hun coachingsvaardigheden te ontwikkelen en steeds meer gecertificeerde en niet-gecertificeerde coaches betreden de arbeidsmarkt. De feedback die Kathleen krijgt van organisaties is dat er een groot verschil in kwaliteit en competenties is tussen de coaches waarmee ze contact hebben en werken. Daarom is het belangrijk voor coaches, vooral voor recent opgeleide coaches met beperkte coachingservaring, om hun coachingsvaardigheden te kunnen ontwikkelen en verbeteren om zich te onderscheiden van niet-opgeleide coaches en geloofwaardigheid als professionele coach te verwerven.

Ben je een interne of zelfstandige coach en ben je:

  • Op zoek naar begeleiding om je bestaande coachingsvaardigheden te versterken?
  • Op zoek naar intervisie om coaching cases te bespreken en flexibeler te worden in je coachingsinterventies, het gebruik van technieken, modellen en het stellen van krachtige vragen?
  • Op zoek naar mentor-coaching om je ICF coaching credential te vernieuwen?
  • Op zoek naar 1-op-1 coaching om interne barrières te overwinnen die je verhinderen om volledig aanwezig te zijn als coach tijdens een coachingsessie?
  • Of wil je na het volgen van een ACTP-programma je inzichten in coaching verder verdiepen?

Kathleen kan met jou werken aan elk van de 11 ICF Coaching competenties om je inzichten en vaardigheden als gekwalificeerde coach te verdiepen, je vertrouwen in het proces, jezelf als coach en het potentieel van de coachee te versterken en steeds meer volledig aan wezig te zijn in het hier en nu tijdens een coaching gesprek zodat je het maximale uit je investering haalt.

Als zeer ervaren Executive coach begrijpt Kathleen wat er nodig is om een succesvolle coach te zijn en om tastbare waarde te leveren aan klanten. Ze deelt niet alleen theoretische concepten en inzichten, maar biedt talloze praktijkvoorbeelden van “do’s & don’ts” dankzij haar meer dan 8000 uur praktijkervaring in coaching en haar expertise in executive business coaching.

Voor het plannen van een afspraak met Kathleen of voor eventuele vragen, klik op onderstaande contactknop

Plan een afspraak met kathleen

Voor het plannen van een afspraak met Kathleen of voor eventuele vragen, klik op onderstaande contactknop CONTACTEER KATHLEEN