Executive Coach & Mentor Coach voor leiders

Lead Coach-Trainer & Supervisor voor coaches bij Training & Coaching Square

Gast-Professor Coaching Erasmushogeschool Brussel

Wie is Kathleen Bosman?

We leven in het tijdperk van creatieve evolutie, waarin ideeën en verbeelding de sleutel tot succes zijn.

Om succesvol te zijn in de snel veranderende wereld van vandaag, dienen we gebruik te maken van ons creatief denkvermogen. Dat vraagt een verschuiving in onze denkwijze: van onze “vaste” denkwijze en van gewoontedenken naar mogelijkheidsdenken. Dit vereist een mindset van nieuwsgierigheid, een leer- en groeimindset.

Ik help individuen, leiders en organisaties om dat te doen: om hun creativiteit en potentieel te ontgrendelen door hun huidige manier van denken uit te dagen en door de patronen te ontdekken waardoor ze zichzelf, hun creativiteit en hun aanpassingsvermogen beperken. Ik geloof dat de mens een groot potentieel heeft en dat ieder zijn potentieel kan vrijmaken. Als we onze denkwijze kunnen veranderen in nieuwsgierig zijn en het ongestructureerde spel van ideeën die in onze geest opborrelen, durven toelaten en vertrouwen, kunnen we dingen bereiken die veel verder gaan dan wat we ons hadden voorgesteld.

Coach & trainer in internationale bedrijven

Kathleen bosman coach ervaring
Kathleen bosman coach

Kathleen heeft een hoog niveau van geloofwaardigheid dankzij haar authenticiteit, haar integriteit en haar lange bedrijfservaring in Human Resources en Sales. Ze leidt teams van 5 tot 200 mensen in internationale bedrijven (o.a. Citibank en Unilever). Vandaag werkt ze nauw samen met CEO’s, HR- en managementteams in alle sectoren (Bank en Verzekeringen, FMCG, Energie, Media en Muziek, ICT, Consultancy, Instellingen, etc.) en geeft ze coachingstrainingen om de coachingcompetenties van leiders te ontwikkelen en de Groei-mentaliteit in de organisatie te brengen. Ze heeft ook jarenlange ervaring en expertise in het ontwikkelen van een coachingcultuur binnen organisaties (Melexis, AXA, AXA, BICS, Proximus, …) en als facilitator voor teamvergaderingen en directievergaderingen (Melexis, Citigroup, Proximus, Unilever, The Coaching Square, ING, Alissia International, etc.).

Naast haar hoofdactiviteiten is Kathleen ook gastprofessor Coaching aan de Erasmushogeschool Brussel.

”Health, Happiness and Success are primarily mental” – Mariam Ramsay

Wat anderen zeggen over Kathleen Bosman

Johan Terryn
Johan Terryn
Lees verder

Kathleen Bosman is a brilliant coach and trainer!

I 've had the pleasure to be trained as a coach by Kathleen Bosman. I admire her as an enthusiastic, talented and inspiring trainer / coach. Her insight into matter is deep and at the same time her way of conveying this matter is comprehensible and inspiring: a unique combination. The humour that Kathleen uses to create trust and lightness make her a brilliant coach and trainer.

Plan een intakegesprek met Kathleen Bosman

Bekijk hoe Kathleen jou kan helpen bij het bereik van uw doelen.
Ja, graag!